چه منفعتی می بیمار نارسایی کلیه مطلع از سلول های بنیادی

چه منفعتی می بیمار نارسایی کلیه مطلع از سلول های بنیادی

استم سل تراپی یکی از آخرین درمان برای بیماری های کلیوی است و نارسایی کلیه مرحله پیشرفته بیماری کلیوی است، بنابراین می توان گفت که این درمان را برای درمان نارسایی کلیه مفید است، اما حقیقت این است که؟ اگر بله، چه منفعتی می بیمار نارسایی کلیه از این درمان را دریافت کنم؟

است سلول های بنیادی برای درمان نارسایی کلیه باشه؟

نارسایی کلیه مرحله پیشرفته بیماری کلیوی است، آن را به ارمغان می آورد انواع مختلف ناراحتی و عوارض به بیمار، که کیفیت زندگی خود را تا حد زیادی تاثیر می گذارد.

درمان با سلول های بنیادی به سلول های بنیادی به مناطق آسیب دیده بروید و بازسازی سلول ها و بافت های جدید در شرایط مناسب است. در سال های اخیر، این درمان به طور گسترده ای به یک اثر کاملا بالقوه در ترمیم سلول های ذاتی کلیه آسیب دیده و بازسازی کلیه ساختار طبیعی استفاده شده است که برای درمان بیماری های تنفسی، cerebropathy، بیماری های خونی، بیماری های کبدی، و غیره برای بیماران مبتلا به بیماری های کلیوی، درمان با سلول های بنیادی را نشان می دهد.

چه منفعتی می بیمار نارسایی کلیه از سلول های بنیادی درمان را دریافت کنم؟

هنگامی که این سلول های جدید می توانند کار خود به طور معمول بازی، به این معنی بیماری های کلیوی است و اساسا درمان می شود. به طور کلی، بیماران مبتلا به نارسایی کلیه ممکن است مزایای زیر از این درمان را دریافت کنید:

- آسیب دیده را ترمیم سلول های کلیه و بازسازی سلول های جدید

- بازسازی سیستم ایمنی از طریق مهار تکثیر سلول های T و واکنش سیستم دفاعی بدن

- بهبود عملکرد کلیه تا حد زیادی

- کاهش عوارض مانند سطح کراتینین بالا و فشار خون بالا

- جلوگیری از عود بیماری های کلیه

- تاخیر و یا حتی جلوگیری از دیالیز

اگر شما می خواهید برای دریافت سلول های بنیادی درمان و یا می خواهید برای درمان نارسایی کلیه به طور موثر، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا دکتر ما در WhatsApp / وایبر طور مستقیم مشورت، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

تاریخ انتشار : دو شنبه 21 تير 1395 | نظرات ()